Thorud Farve & Interiør

Thorud farve og interiør er en, hyggelig faghandel  med et rikholdig utvalg og godbiter for hus og hytte. I tillegg til tradisjonelle faghandelsvarer har vi et godt utvalg av tepper, gulvbelegg, Yacthing og Bilpleieprodukter, samt at vi tilbyr solskjerming. Vi har et stort utvalg av  tapetbøker fra Storeys og Borås Tapeter,  alle med kort leveringstid.

Vi tilbyr god veiledning av dyktige medarbeidere til store og små prosjekter Om du trenger noe utover det vi har i butikken, er vi behjelpelig med å skaffe det meste. Velkommen til oss!

Åpningstider
Mandag:07:30-17:00
Tirsdag:07:30-17:00
Onsdag:07:30-17:00
Torsdag:07:30-17:00
Fredag:07:30-17:00
Lørdag:10:00-15:00
Søndag:Stengt
Kontakt
Telefon: 35 09 11 47
Sam Eydes gate 1643660 RjukanSe i kartSend e-post
MALING

Vi har maling til interiør og eksteriør

Hos Thorud Farve & Interiør får du maling til prosjekter både inne og ute. Vi gir deg gjerne råd om hvilken type maling du bør bruke til ditt spesifikke behov.

Her er noen tips for å velge riktig maling:
  • Tenk på hvilken type overflate og hvilke rom du skal male
  • Velg en maling som er motstandsdyktig mot vær og vind hvis du skal male ute
  • Tenk over om du vil ha matt eller blank overflate

Hos oss får du hjelp til å ta alle disse avgjørelsene. Vi kan gi deg råd om hvilken type maling du bør bruke og hjelpe deg med å velge riktig farge for å skape det utseendet du ønsker.

Interiørmaling

Innen interiørmaling kan du velge mellom en rekke forskjellige produkter, avhengig av hvilken type overflate du skal male. For eksempel finnes det maling for gips, tre, mur og tapet. Malingen kan ha ulik glans, fra helt matt til veldig blank.

Eksteriør

Når du skal male ute er det viktig å velge en maling som er motstandsdyktig mot vær og vind. Malingen bør også ha en lang holdbarhet. Det finnes en rekke forskjellige typer eksteriørprodukter, for eksempel trebeskyttelse, maling og terrassebeis.

Kom innom butikken, så hjelper vi deg med alt du trenger for et vellykket resultat!

Våre leverandører og merkevarer:

GULV

Gulv til alle rom i huset

Hos Thorud Farve & Interiør kan du kjøpe gulv til alle rom i huset. Vi tilbyr et bredt utvalg av parkett, laminat, vinylbelegg, klikkvinyl, kork og tepper.

Når du skal velge gulv til hjemmet ditt, er det viktig å vurdere bruksområdet. For eksempel bør du velge et slitesterkt gulv til et rom med mye trafikk, som kjøkkenet eller gang. Du bør også ta hensyn til farger, møbler og interiørstilen i hjemmet ditt når du velger gulv.

Her er noen tips for å velge riktig gulv til hjemmet ditt:
  • Vurder bruksområdet
  • Tenk på stilen i hjemmet ditt

Hos Thorud Farve & Interiør får du gulv til alle rom, og gode råd om hvilken type gulv du bør bruke til ditt spesifikke behov. I tillegg kan vi hjelpe deg med å velge farge og dekor på gulvet i forhold til interiøret ditt.

Kom innom og se vårt utvalg av gulv. Vi kan skaffe det meste!

Våre leverandører og merkevarer:

TAPET

Skap et personlig utseende hjemme med tapet

Tapet finnes i alle slags farger, mønstre og stiler. Hos oss kan du velge mellom klassiske tapeter med enkle mønstre, eller mer moderne tapeter med mer komplekse design. Det finnes også tapeter med naturmotiver, abstrakte mønstre eller eventyrlige motiver.

Tapet kan brukes til å skape en rekke forskjellige effekter i hjemmet ditt. Du kan bruke tapet til å skape en fengslende fokusvegg, eller til å gi en hel rom et nytt utseende. Tapet kan også brukes til å skape en illusjon av større plass eller mer høyde.

Her er noen tips for å velge riktig tapet til hjemmet ditt:
  • Tenk på stilen i hjemmet ditt
  • Velg tapet som passer til bruksområdet
  • Husk mål på veggen(e) du skal tapetsere

Tapet gir en lun og god atmosfære i rommet. Det er enklere å tapetsere enn du tror. Hvis du er ute etter en måte å fornye hjemmet ditt på, er tapet en god mulighet.

Hos Thorud Farve & Interiør får du alt du trenger for å skape det utseendet du ønsker. Kom innom å se utvalget!

Våre leverandører og merkevarer:

SOLSKJERMING

Hos oss kan du kjøpe solskjerming fra Vista!

Kontakt oss for en befaring og utvalg av produkter. Vi har alt fra rullgardiner, persienner, plisé og mye mye mer.

Våre leverandører og merkevarer: