NESODDEN JERN & FARGEHANDEL AS

Hos oss legger vi vekt på god service og fagkunnskap. Butikken har det meste, og det vi ikke har innen maling og jernvare er ting vi kan bestille. Fargehandelen er en familiebedrift som ble etablert i 1895 på Majorstuen i Oslo og har senere flyttet seg ut til halvøya Nesodden.

Åpningstider
Mandag:07:00-18:00
Tirsdag:07:00-17:00
Onsdag:07:00-17:00
Torsdag:07:00-18:00
Fredag:07:00-17:00
Lørdag:09:00-15:00
Søndag:Stengt
Kontakt
Telefon: 66 96 06 05
KAPELLVEIEN 841450 NESODDTANGENSe i kartSend e-post
MALING

Vi har maling til interiør og eksteriør

Hos NESODDEN JERN & FARGEHANDEL AS får du maling til prosjekter både inne og ute. Vi gir deg gjerne råd om hvilken type maling du bør bruke til ditt spesifikke behov.

Her er noen tips for å velge riktig maling:
  • Tenk på hvilken type overflate og hvilke rom du skal male
  • Velg en maling som er motstandsdyktig mot vær og vind hvis du skal male ute
  • Tenk over om du vil ha matt eller blank overflate

Hos oss får du hjelp til å ta alle disse avgjørelsene. Vi kan gi deg råd om hvilken type maling du bør bruke og hjelpe deg med å velge riktig farge for å skape det utseendet du ønsker.

Interiørmaling

Innen interiørmaling kan du velge mellom en rekke forskjellige produkter, avhengig av hvilken type overflate du skal male. For eksempel finnes det maling for gips, tre, mur og tapet. Malingen kan ha ulik glans, fra helt matt til veldig blank.

Eksteriør

Når du skal male ute er det viktig å velge en maling som er motstandsdyktig mot vær og vind. Malingen bør også ha en lang holdbarhet. Det finnes en rekke forskjellige typer eksteriørprodukter, for eksempel trebeskyttelse, maling og terrassebeis.

Kom innom butikken, så hjelper vi deg med alt du trenger for et vellykket resultat!

Våre leverandører og merkevarer:

JERNVARE

Vi har alt du trenger for små og store oppgaver!

Hos NESODDEN JERN & FARGEHANDEL AS finner du et stort utvalg verktøy fra kjente merkevarer, festemateriell til en rekke bruksområder, samt hageredskaper og snøryddeutstyr. Velkommen innom!

Kvalitetsverktøy

Hos oss finner du et godt utvalg av kvalitetsverktøy som gjør jobben enklere og mer effektiv; fra elektroverktøy og håndverktøy til sagblader og måleverktøy. Vi har vi det du trenger for å fullføre prosjektene dine med presisjon.

Festemateriell

Enten du er en erfaren håndverker eller en ivrig «hobbysnekker», så har vi et utvalg av produkter som passer dine behov. Vårt sortiment av festemateriell inkluderer alt fra skruer og bolter til nagler og beslag i ulike størrelser og materialer.

Hageredskap

For de som liker å tilbringe tid utendørs, har vi et utvalg av hageredskaper som vil hjelpe deg med å holde hagen din vakker og velstelt. Hos oss finner du spader, river, vanningssystemer og mye mer fra kjente merkevarer.

Snøredskaper

Når vinteren kommer, finner du det du trenger for å holde gangveiene og innkjørselen din trygg og fremkommelig. Våre snøredskaper inkluderer snøskuffer, strøsand, issmelt og andre produkter og verktøy som hjelper deg med å håndtere vinteren på best mulig måte.

Besøk oss i dag – vi har kunnskapen til hjelpe deg med å finne de rette produktene for dine behov.

Våre leverandører og merkevarer: